Februari 2023
Met veel liefde en blij mag ik nu de kracht van de klankschalen delen. En dat voelt bijzonder fijn. De klankschalen geven naast een prachtig geluid een vibratie die te voelen is in je lichaam. Dit kan zoveel in werking zetten. Ons lichaam bestaat uit ongeveer zestig procent uit water. De vibratie van de klankschalen laat het water stromen. Dit helpt om blokkades in het lichaam op te heffen. Dit brengt weer balans in je lichaam, in je leven. Er kan van alles loskomen tijdens een individuele sessie. In dit proces zit ik naast je, ik ben er voor jou. Ik biedt je de veilige ruimte om helemaal te zijn. Alle ruimte voor jou. Naast de individuele sessies haal ik ook veel liefde uit het delen van groepssessies. Dit mag ik samen doen met mijn Sound sister, Vera. Een prachtige belevenis om te delen voor ons en te ervaren voor jou.

Oktober 2022
Ik sta op het punt om een aantal weken te reizen. Er zijn wat veranderingen in mijn leven geweest en ik voel dat ik even op ontdekking mag gaan. Dat het nodig is om even afstand te nemen van de wereld in Nederland. Om weer dichter bij mezelf te komen. Als ik zoek naar een yoga training in Bali, kom ik uit bij een klankschalen training in Nepal. In alles voel ik dat dit zo moet zijn. En nog geen zes weken later is dit waar ik ben. Waar ik mag zijn.
Een paar dagen mag ik op deze prachtige locatie midden in de natuur zijn. Op de boerderij worden we door een liefdevol gezin voorzien van de lekkerste verse maaltijden. En met uitzicht op de bergen bedekt met sneeuw neemt onze leraar ons mee in al zijn kennis en ervaring met de klankschalen. Al snel raak ik betoverd door de kracht van de klankschalen en voel ik, dit is een begin. 


Singing bowls

laat je energie vrij stromen

Zie het zo voor je, je lichaam bestaat uit ongeveer zestig tot zeventig procent water. In ons leven maken we gebeurtenissen mee die we bewust of onbewust  opslaan in ons lichaam en geest. Dit kan blokkades, trauma geven in het lichaam. Als een rivier waar water stroomt maar ook rotsen liggen die de stroming tegen houden, houden deze blokkades de stroming in je lichaam tegen. De vibratie die de klankschalen geeft een trilling die er voor zorgt dat de rotsen, blokkades los komen. Er ontstaat weer ruimte voor het water om te stromen. Een prachtig proces waar veel vrij kan komen. Waarbij ik je met liefde in begeleid. Ik zorg voor een veilige ruimte waar jij helemaal mag zijn.

Een sessie helpt bij het loslaten van blokkades.
En geeft ruimte voor nieuwe energie. 


€85,00 voor een sessie van twee uur.

 

Individuele sessie

Klankschalen belevenis
Met deze sessie mag je je laten meenemen door de prachtige Nepalese klankschalen. Tijdens een sessie werken we met twee verschillende klankschalen sets. Naast het bijzondere geluid geeft de zeven chakra set een sterke vibratie. Deze is duidelijk voelbaar in je lichaam. De brainwave bowls werken op de hersengolven en helpen je mind naar een rustigere staat van ontspanning. Deze twee sets samen geven een bijzondere belevenis om te ervaren. Dit in groepsverband te mogen delen is een mooie ervaring. Voor jou om te ontvangen. Voor ons om te geven. Samen bieden wij een veilige ruimte voor jou om te zijn.
Voel je gedragen in liefde. 

De groep sessies worden op verschillende locaties gegeven. 
Ook kun je ons inhuren voor een groep sessie op locatie. 

Aankomende events:
-Vrijdag 3 mei 19:00-21:00.
Witte Theater, IJmuiden.
-Vrijdag 12 juli 19:00-21:00.
Witte Theater, IJmuiden.
Investering: €30,00 per persoon.

Kleine groepssessie
Het is ook mogelijk om een duo privé sessie te ontvangen.
Of in kleiner groepsverband. Maximaal vier personen.
Investering: €111,00 per sessie. 

  

Groepssessie