January 22, 2022

The beginning of something new

Daar zitten we dan. Een nieuw begin van zoiets moois. Ik voel het in alles, dit is welke kant ik op mag gaan. Dit is waar ik wil ZIJN. Het duurde even en was niet altijd makkelijk.

Vanochtend nog toen ik wakker werd stond alles weer even in chaos-stand. Want wat wil ik nou precies? En hoe krijg ik dat dan voor elkaar? Bij alleen al ‘even’ een website maken word ik uitgedaagd en zeker ook op de proef gesteld. Er zijn zoveel opties, zoveel keuzes. Daar ligt al meteen de eerste uitdaging. Want laat keuzes maken nou niet per se mijn beste kwaliteit zijn. Met de jaren heen heb ik wel een aantal trucjes ontdekt om in te zetten. Of nog beter, vraag om hulp. En nu zit ik hier, te typen. Shit just got real.

Wat voor mij natuurlijk niet alleen de website betekent. Want dit, deze website is een start van een nieuw begin. Mijn eigen bedrijf, mijn blij komt hier samen. Alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt, ontdekt hebt en waar ik wil zijn komt hier samen. Ik voel zo de kracht om dit te gaan delen, dit te gaan doen. Met een glimlach typ ik verder. Voor mijn gevoel kom ik van ver. Het kan me niks schelen, ik voel het in alles. Nu zit ik goed. Hier mag en wil ik ZIJN.

Wat een reis heb ik gemaakt. Wat een mooie en minder mooie bestemmingen kwamen voorbij. Ik leerde om zelf te gaan. Zelf te gaan en staan voor wat ik wil. Wat voor mij goed voelt. En dat het altijd mogelijk is om je eigen vrij-zijn te ervaren. Ook in moeilijke tijden. Ik ben trots. De woorden volgen als vanzelf. Ik hoef niet na te denken. Hier op dit moment schrijf ik vanuit mijn hart. Ik ben blij dat ik hier ben. Om de wereld te laten zien dat ik er ben. En al mijn moois te delen. Hier komt alles samen.

Yoga, mindfulness, ademhaling, de natuur, beweging, liefde, in het nu zijn en de kernwaarde rust komen hier samen. Vanuit hier mag ik delen. Wat heb ik daar een zin in. Ik kijk er naar uit deze reis te gaan maken, samen met jou. Met liefde is mijn eerste stap hier gezet. The beginning of something new.

Ik hoop jou te mogen helpen, geven, delen dat waar jij naar op zoek bent. Laten we vanuit rust creëren en samen ontdekken of jij leeft vanuit jouw flow. Voel jij je vrij om te zijn wie jij wilt zijn? Ik wil je helpen. Vanuit rust ontstaat ruimte. Soms is los laten nodig om echt te gaan zien of voelen. De verbinding met jezelf is intiem mooi en zo krachtig. Maar het is niet gek dat we in ons drukke leven die verbinding soms moeilijk kunnen maken. Gun jezelf de rust en ruimte om te mogen voelen, te zijn. Laten we, iets wat voor mij ook nog steeds een uitdaging kan zijn: leven in het nu, meer gaan doen.

Hoe fijn zou het zijn als we kunnen genieten van de dingen die we op dit moment doen. Laten we geluk vinden in de kleine dingen. En vooral meer leven vanuit rust, vanuit zijn. We hoeven niet altijd meer. We mogen ook stilstaan. Hier, nu in dit moment sta ik even stil. Bij het idee dat ik hier zit en trots blij ben. Op dat wat nu ontstaan is. Tijd om te vieren!