Nog steeds één van de mooiste keuzes in mijn leven. Tijdens deze prachtige reis naar binnen ontstond al snel het verlangen om mijn liefde voor yoga te delen. De klassieke Hatha yoga die ik in India geleerd heb heeft net als mijn reis in het leven meer flow gekregen. Iets wat vanzelf ontstond. Elke keer weer als ik op mijn matje sta om les te geven voel ik zoveel liefde en dankbaarheid. Yoga Nidra kwam later op mijn pad en wat een mooie ontdekking was dat. Het is bijna betoverend wat yoga Nidra kan doen en die magie blijf ik voelen. De diepe staat van ontspanning die je hier kunt bereiken en de mogelijkheid om vanuit daar meer in contact te komen met jezelf. In een wereld waarin we het al zo druk hebben en er zoveel van buiten op ons af komt is dit essentieel. Om naar binnen te keren en de verbinding met jezelf te mogen maken. Jij mag vrij stromen. 

Yoga. Jaren geleden had je mij niet wijs kunnen maken dat het iets zou zijn wat zich zo in mijn leven mocht verweven. Altijd was ik bezig met actieve sporten en yoga kwam eerlijk gezegd nooit bij me op. Toen ik in 2017, na een periode waarin ik niet zo lekker ging, er bovenop aan het komen was,  werd mij yoga geadviseerd. Ik mocht nog niet te fysiek zwaar sporten en wou gewoon al graag iets doen. Dus daar ging ik. Ik nam een proefabonnement om verschillende vormen te proberen. De uitdaging van een Yin yoga les was toen te groot. Ik kon totaal geen overgave ademhaling. Ik had geen idee. Ik kon moeilijk mijn flow vinden. En overgave en ontspannen in een houding was voor mij juist een beste opgave. Maar wat leek het me fijn, om wat meer te zijn. Mijn interesse in yoga was gewekt. Ik besloot naar India te gaan om daar een yoga opleiding te volgen. 

yoga

Je mag vrij stRomen

Vind je flow op de mat en laat je energie vrij stromen. 
Verbinding, ademhaling, inspanning en ontspanning.

Live les in de studio in
Het Witte Theater, te IJmuiden.

Hatha Flow Yoga
Donderdagavond
19:30-20:45 

Hatha Flow Yoga
Zaterdagochtend
09:00-10:15 Privéles of werknemers?
Privéles thuis of in de studio is mogelijk. Neem contact met mij op.
Steeds meer werkgevers bieden hun werknemers de mogelijkheid tot yoga en dit is iets wat ik alleen maar stimuleer. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Flow yoga op locatie

Yoga Nidra is ultiem opladen en tot rust komen.
Naar een diepe staat van ontspanning.
Hier kun je dichter in contact komen met jezelf.
Hier ontstaan nieuwe ideeën, inzichten.
Loslaten van overtuigingen of blokkades.

Elke laatste zondag van de maand een yoga Nidra special live in de studio
van 15:00-16:30. Locatie:
Het Witte Theater, te IJmuiden.

Een Yoga Nidra special staat volledig in het teken van  rust, overgave, loslaten, opladen en met nieuwe inzichten verder mogen. De verbinding met jezelf aan gaan.

Privéles thuis of in de studio is mogelijk. Neem contact met mij op. 


Yoga Nidra

Voor meer verbinding en rust neem contact met mij op