Geen haast:
Geef jezelf de ruimte om op tijd aanwezig te zijn. In het Witte Theater gaan de deuren vijftien minuten voordat de les start open.


Dit heb je nodig:
Trek je meest comfortabele kleding aan. Kleding waarin je fijn vrij kunt bewegen.
Laagjes zijn fijn, zodat je wat aan of uit kan trekken wanneer nodig.

Eten en drinken:
Let op dat je niet teveel eet en drinkt voor de les.

Zwangerschap:
Ben je zwanger, laat het mij, hoe pril dan ook, wel graag voorafgaand aan de yoga les weten. Er zijn een aantal houdingen die je misschien wilt vermijden of die je aan kunt passen.

Blessures:
Mocht je een blessure hebben, laat het mij dan altijd voorafgaand aan de les weten. Ik kan je dan tips en alternatieven geven voor tijdens de les. Natuurlijk doe je alleen waar jij je goed bij voelt.

Luister naar jezelf:
Blijf altijd luisteren naar je eigen lichaam. Blijf bij jezelf en doe wat voor jou goed voelt. Yoga gaat om de verbinding met jezelf. Wees eerlijk en begripvol naar jezelf.

Momoyoga:
Voor de yogalessen werk ik met het reserveringssysteem ‘Momoyoga’ . Via deze nieuwe pagina kun je met je inlog-gegevens aanmelden. Ben je nieuw, dan maak je een account aan. Na het inloggen kies je in het rooster welke les(sen) je wilt volgen, dat kun je ook vooruit plannen.  Mocht je via een ander bedrijf gebruik maken van Momoyoga is dit geen probleem. Je kunt makkelijk schakelen van account.

Anders reserveren:
Mocht je liever geen account aanmaken, geen probleem. Klik op de pagina ‘Boek je les’ op meteen reserveren en vul meteen via de mail je gegevens in. Dan neem ik contact met je op.

Je weet me te vinden:
Voor onduidelijkheden en vragen kun je bij mij terecht via de telefoon: 06-53720154
0f via de mail: info@flow-free.nl

Annuleren:
Voor de live lessen in de studio graag binnen 24 uur van te voren afmelden.

Afmelden vanuit mij:
Ik heb de mogelijkheid de lessen te annuleren door vakantie of ziekte.
Ik doe mijn uiterste best dit zo veel mogelijk te voorkomen, mocht het nodig zijn, krijg je een mail hier over en is de les in het rooster doorgestreept. Voor de live lessen in de studio bestaat de mogelijkheid om je les bij een andere docent te boeken.

Leskaarten:
Een 10 lessenkaart voor de live lessen in de studio is 14 weken geldig, ingaande vanaf de eerst genoteerde les op je kaart.


Algemene voorwaarden yoga